13 Mayıs 2010 Perşembe

Dekoratif Aynalar - Fancy Home Art

Şu sıra mobilyalarla kafayı bozduğum için, reklamlarda eskiden ilgimi bile çekmeyen şeyler, şimdi öyle çok dikkatimi çekiyor ki... Tv'de mobilya reklamlarını eskiden farketmezdim, şimdilerde ise "Ne çok mobilya reklamı yayınlıyorlarmış?" diye şaşırıyorum. "Algıda Seçiçilik" diye tabir edilen terim, tam tamına bu olsa gerek.
Bundan 1-2 ay öncesine kadar Limonga'yu açınca sadece kıyafetlere ve mutfak araç gereçlerine bakar, sonra da sayfayı kapatırdım. Şimdi ise sadece dekoratif şeylere takılıyor gözüm. Fancy Home Art da gözüme takılanlardan. Şu sıra "yarı yarıya indirimle" Limango'ya gelmişler.

Gerçi piyasası nedir bu dekoratif aynaların, tam olarak bilmiyorum da, malum yeni yeni dikkatimi çekiyor böyle şeyler. Fiyatlar 22 tl ile 85 tl arasında değişiyor bu eklediğim resimlerde. Benim gibi, şu sıra ilginizi çekiyorsa buyrun bakın.

Ama çok sıkıldım fotoğraf eklemekten. Bu kadarı bir fikir edinmenizi sağlamıştır herhalde. Gerisi size kalmış. Gönlünüze göre evler diliyorum.

4 yorum:

  1. Cok güzel degisik degisik modelleri var...

    YanıtlaSil
  2. Hepsi de cok hos.En cok banyodakini yani en klasigini begendim.Cok modern esyalar bana uymuyor.Aynalarin kendisinden cok nerede nasil kullanildigi bence daha önemli.Seni zevkle izliyorum sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Ozellikle aynalar cok degisik bir hava katiyor eve, bogmuyor; aksine ferahlatiyor. Internetten almak da cok akillica, kapima kadar gelecek sonucta. Bakalim Limangoda baska ne modeller var. Cok sagol paylastigin icin (:

    YanıtlaSil
  4. hepsi birbirinden güzel...

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails